Tantra massage til kvinder intim massage til mænd

tantra massage til kvinder intim massage til mænd

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde. Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed er. Du vil også opleve hvordan det at være fuldstændigt modtagende lærer dig at opleve det universelt feminine i alle kvinder på en helt ny måde, der kommer dig til gavn i din hverdag i dit møde. tantramassage. Hvordan har du det med at være nøgen sammen med et andet menneske og få en meget intim massage.? Hvor går mine personlige grænser, Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan..

Sex sønderjylland gratis sexvidioer

Det gør jeg ikke. Jeg underviser i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Uanset hvad der rører sig i dig, finder vi i samråd og i samråd med din krop , ud af hvad der er behov for at arbejde med i hver enkelt session.

tantra massage til kvinder intim massage til mænd

26 มิ.ย. - Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed – og så det med at vække sanserne. På to minutter er jeg tilmeldt, og kort tid efter, en lun torsdag aften, cykler jeg alene til Tantra Templet, hvor dybrøde vægge, stearinlys i hobevis, blomster og fint vævede, lette, indiske tekstiler danner en intim. tantramassage. Hvordan har du det med at være nøgen sammen med et andet menneske og få en meget intim massage.? Hvor går mine personlige grænser, Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan. 9 ส.ค. - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”.


Tantra massage har til hensigt at fremhæve intimiteten mellem dig og din partner. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen — det er netop det, der sker — og det føles vidunderligt. Vi får en fin aften. Du er også velkommen hvis du har spørgsmål eller noget, du gerne vil sige undervejs. Booking To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Som klient kan du altid sige fra, hvis du føler, at massagen berører nogle grænser, som du ikke er klar til at overskride.